Yrityksille on tarjolla useita erilaisia tilausristeilypaketteja, joista voi valita juuri omalle porukalle sopivimman. Useat charter-veneitä vuokraavat yritykset ovat järjestäneet vuosien varrella erilaisia kokouksia niin paljon, että he jo usein tietävät minkälaisista elementeistä paras matka saadaan koottua. Perinteinen kokouspaketti, joka on tarjolla useimpien charter-risteilyjä järjestävien yritysten valikoimassa sisältää yleensä muutaman tunnin risteilyn merellä, jonka aikana tarjolla on saaristolaisleipää, lohikeittoa, kahvia ja leivonnaisia. Lisänä tulee tietysti mahtava tunnelma upealla veneellä, sekä ilmiömäisen hienot maisemat, joista kokouksen jälkeen voi nauttia vaikka veneen kannella.

Vaihtoehtoisesti omannäköisen reissun voi kustomoida omien toiveiden mukaan. Tällöin kokouksen voi pitää vaikka ennen risteilylle lähtöä tai vaikka jossain matkalla olevalla välietapilla. Kuitenkin useilla matkanjärjestäjillä on vuokrattavana veneitä, joissa kokousten pitäminen on vaivatonta ja mukavaa. Joillain aluksilla on olemassa myös erillinen kokoushuone videotykkeineen ja suurine pöytineen. Myös tarjoiluja on saatavana omien toiveiden mukaan. Lisäpalveluina kokouspäivään voi halutessaan liittää myös erilaisia tutustumiskäyntejä saariston tai rannikon turistikohteisiin.

Ulkomaisia yritysvieraita voi hemmotella tarjoamalla heille mahtavan näköalapaikan Suomen luontoon. Mikä olisikaan hienompi tapa toivottaa uudet kumppanit tervetulleiksi kuin esitellä kaunista pääkaupunkiseutuamme mereltä käsin. Suomi-teemaa voi lisätä reissuun niin paljon kuin haluaa, mutta kalakeitto veneellä ja saunominen meren rannalla kuuluvat ehdottomiin elämyksiin, jotka muistetaan pitkään.

Virkistystä luksusveneellä

Työntekijöiden motivointi on erittäin tärkeää. Kun tietää olevansa arvostettu ja tärkeä osa työyhteisöä, töitäkin jaksaa tehdä aivan uudella tarmolla. Ja mikä olisikaan mahtavampi tapa luoda yhteyttä työntekijöiden ja yrityksen johdon välillä, kuin järjestää koko porukan mielialaa kohottava risteily. Tavallisten lisäpalveluiden kuten ruokailun ja kahvien lisäksi virkistyspäivään voi yhdistää vaikka motivaatiopuhujan esiintymisen. Vaihtoehtoisesti päivä voi olla liikunnallinen ja sisältää vaikka patikointia jollain välipysähdyspisteellä tai uintia merellä.

Olipa järjestettävänäsi sitten kokous tai tyky-päivä, voit olla varma, että tilausristeilyllä onnistut varmasti. Päivä merellä on monille niin ikimuistoinen elämys, että sellaisen järjestettyäsi voit olla luottavaisin mielin sopimusten onnistumisesta tai työilmapiirin paranemisesta. Äläkä unohda omaa viihtymistäsi, vaan nauti itsekin joka hetkestä Suomen mahtavia merimaisemia ihaillen.