2 vesiaktiviteettia koko perheelle – näistä pitävät lapset ja vanhemmat!

Vaikka kesäloma on jo, on vaikeaa olla ajattelematta seuraavaa kesälomaa. Sinulla saattaa olla jopa täydellinen kohde mielessä perhelomallesi. Oletko kuitenkin ajatellut aktiviteetteja, joita voisit tehdä lomasi aikana? Lapsien ja aikuisten miellyttäminen samanaikaisesti ei ole aina helppoa. Tätä kirjoitusta varten olemme kuitenkin löytäneet vesiaktiviteetteja, joita voit harrastaa koko perheesi kanssa lomasi aikana.

Surffaus

Houkutteleeko surffaus sinua? Se on lähestulkoon pakollinen ranta-aktiviteetti jokaista lomaa varten. Voit helposti löytää kouluja ja surffausliikkeitä, jotka ovat valmiita opettamaan sinulle surffausta tai vuokraamaan sinulle surffausvälineitä. 

Matkakohteestasi riippumatta, tulet varmasti löytämään sertifioidun surffauskoulun, joka opettaa sinulle oikeita liikkeitä. Mikä parasta, surffausta voivat harrastaa jopa vain 6-vuotiaat lapset. Ennen surffaamisen aloittamista sinun on kuitenkin syytä tarkistaa lautasi reikien varalta. Jos lautasi vedeneristys pettää, se tulee nimittäin taatusti uppoamaan yrittäessäsi surffata! Tämä olisi tavattoman noloa niin sinulle kuin myös lapsillesi.

Purjelautailu

Adrenaliinin etsijöille purjelautailu on täydellinen ranta-aktiviteetti lomaa varten. Jotta voisit saada mahdollisimman paljon irti tästä jännittävästä aktiviteetista, tarvitset kuitenkin ensin hyvät sääolosuhteet ja pätevän sertifioidun ohjaajan, joka opettaa sinua hallitsemaan lautaasi leijaillessasi veden päällä. 

Älä epäröi purjelautailun harrastamista lapsiesi kanssa. Tämä on koko perheen aktiviteetin, josta voivat nauttia niin nuoret kuin myös vanhemmat ihmiset. Jos et kuitenkaan itse koe olevasi tarpeeksi rohkea kohdataksesi tuulia ja valtameren aaltoja, voit hankkia purjelautailuopetusta lapsillesi, jotta he voivat oppia liikkumaan laudan päällä vedessä.