Matkan suunnittelu on aina mukavaa puuhaa. Olipa sitten kyseessä viikon reissu Espanjaan tai vaikka hieman arvokkaampi päiväretki, kuten charter-risteily kotimaassa, matkalle lähteminen piristää aina. Mutta tosiasia on myös se, että matkan rahoittaminen voi toisinaan aiheuttaa päänvaivaa. Vaikka olisikin hyvä työpaikka ja vakituisia tuloja, matkakassan kartuttaminen saattaa jokapäiväisten menojen lisäksi olla työlästä puuhaa. Toisinaan tarvittavan summan kasaan saaminen saattaa tuntua lähes mahdottomalta ja tällöin kannattaakin miettiä, voisiko budjettia kiristää tai sitten tarkastella vaihtoehtoisia rahoituskanavia. Jos luottotiedot ja tulot ovat kunnossa, luksuslomankaan järjestäminen ei ole mahdotonta. Kannattaa rohkeasti tarttua toimeen ja täyttää lainahakemus verkossa. Sen tekeminen kun ei maksa mitään ja tarjouksen saa nopeasti ja luotettavasti.

Lainaa myös vapaa-ajan kuluihin

Kuten mihin tahansa muuhunkin rahantarpeeseen, myös matkavarauksen tekemiseen löytyy erilaisia rahoituskeinoja, joihin kannattaa tutustua tarkemmin. Esimerkiksi pankit ja muut rahoituslaitokset myöntävät erisuuruisia luottoja myös vapaa-ajanviettotarkoitukseen ja matkustamiseen. Itse asiassa rahan käyttökohdetta ei välttämättä edes tarvitse kertoa, vaan myöntämisen jälkeen nostettu summa on lainanottajan vapaasti käytettävissä. Esimerkiksi Nordean lainapalveluista voit tiedustella lisää, minkälaisilla ehdoilla voit heiltä saada lainan käyttöösi. Erilaisia vaihtoehtoja on tarjolla, ja lyhennyksen määrä riippuu niin nostettavasta lainasummasta kuin takaisinmaksuajastakin.

Charter-veneen vuokraukseen voit ottaa lainan, jota maksat osissa takaisin jälkikäteen. Esimerkiksi kulutusluotto tai Nordean joustoluotto saattaisi olla tähän tarkoitukseen sopiva tuote. Joustoluottoa on saatavana 2000 eurosta ylöspäin, ja takaisinmaksun voi suorittaa osissa jaettuna vaikka useamman vuoden ajalle. Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa, riittää kun täytät netissä olevan lomakkeen ja toimitat tarvittavat tiedot tuloistasi. Edellytyksenä luoton saamiselle on yleensä kuitenkin se, että olet palkkatyössä tai sinulla on muita vakituisia tuloja. Sinun tulee olla myös suomen kansalainen, sekä vähintään täysi-ikäinen ja sinulla on oltava pankkitili suomalaisessa pankissa. Pankkitunnusten avulla voit tunnistautua ja tehdä hakemuksen helposti netissä. Päätös lainan myöntämisestä on mahdollista saada hyvinkin nopeasti, mutta kuitenkin yleensä jo viimeistään vuorokauden kuluttua. Myöntävän päätöksen saatuasi voit itse päättää, käytätkö lainatarjouksen hyväksesi, nostat rahat tilillesi ja suuntaat elämäsi risteilylle, jota et hevillä unohda.