Helsingin parhaat brunssit

Brunssi, eli aamiaisen ja lounaan yhdistelmä on paras ratkaisu monissa tilanteissa. Haluatteko kokoontua nauttimaan herkullista ruokaa suvun tai kaveriporukan kesken, mutta illallinen ei istu aikatauluun? Ratkaisu on brunssi. Vaatiko edellinen ilta veronsa, yöunet venähtivät ja nälkä on suuri? Brunssi. Onko joukossa nirsoja, lapsia tai ruokarajoitteisia? Brunssille! Haluatko aloittaa lomapäiväsi uudessa kaupungissa tai maassa pitkän kaavan kautta? Tiedät jo, mitä olen ehdottamassa.

Nappaa alta parhaat vinkit brunssi helsinki alueelta ja aloita viikonloppusi rennoissa ja ennen kaikkea herkullisissa merkeissä!

Fazer Café 

Fazerin brunssi on klassikko, joka katetaan lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10 ja 12.15. Pöytään on katettu Fazerin tuoreita leipiä, herkullisella smoothiella ja leivänpäällisillä. Paikan erikoisuutena on ehdottomasti jälkiruokatarjonta, joka on taattua Fazer-laatua.

Kaarti

Töölössä sijaitseva Kaarti on nostalgikon valinta. Upea, alunperin kasarmialueena toiminut miljöö kätkee sisäänsä herkullisen brunssin: tarjolla on valinnanvaraa lihan, kalan ja kasviksen ystäville. Brunssin kylkeen voi tilata lasillisen kuohuvaa, jos on tarvetta kilistelylle!

La Torrefazione

Aleksanterinkadun La Torrefazionessa nautiskellaan erinomaisen kahvin merkeissä. Brunssiin kuuluu ilmainen kahvi, jonka kanssa voi herkutella esimerkiksi lohibagelin tai chiavanukkaan.

Story

Storyn brunssi on klassikko, joka kokoaa ihmiset yhteen. Brunssi tarjoillaan sekä lauantaina että sunnuntaina. Tarjolla on jokaiselle jotakin: valinnanvaikeudesta kärsivät ihmiset voivat ottaa valmiiksi kootun brunssisetin ja vaihtelunhaluiset voivat koota runsaasta tarjonnasta oman lautasensa. 

Furu

Ravintola Furun brunssi tarjoillaan upeiden merinäköalojen keskelt Hotel Rantapuistossa. Brunssimenu on vaihtuva ja se uusitaan kuukauden välein. Tarjolla on myös vohvelibaari, jossa voit valita oman vohvelisi päälle omaan makuusi sopivat päälliset runsaasta valikoimasta.