Välillä on tarpeen lähteä lomalle ja ottaa kunnon irtiotto arjesta. Voi olla myös, että haluat hemmotella rakkaintasi tai antaa itsellesi palkinnoksi luksusloman. Luksusloman voi myös järjestää itselleen ihan kotisuomessa eikä tarvitse lähteä etsimään glamouria ulkomailta. Mitä luksuslomaan kuuluu ja mistä sen voi varata. Lue seuraavasta, millainen on luksusloma Helsingissä.

Ensimmäiseksi lomaa varten kannattaa hankkia majoitus, joka vastaa juuri sinun luksusloma tarpeita. Kämp on luksushotelli Helsinki keskusta-alueella on hyvä vaihtoehto lomaasi varten, koska lomalla haluaa myös muutakin tekemistä, ja Helsingin keskustassa riittää paljon vaihtoehtoja. Luksushotelli tietenkin sisältää hyvän ruoan ja huonepalvelun, jotta ruokaa tai aamiaista voi halutessaan tilata huoneeseen. Hotelli Kämpissä on myös Spa, jossa voi nauttia ja hemmotella itseään ylellisellä spa hoidoilla tai nautinnollisella hieronnalla.

Majoituspaikan lisäksi hemmottelulomaan kuuluu ruokailu. Hotelli Kämpin ravintola on myös erittäin hyvä mutta Helsingissä on monia muitakin vaihtoehtoja. Voit esimerkiksi lähteä nauttimaan Saunasta ja hyvästä ruoasta Löyly ravintolaan. Jos haluat nauttia Michelin tason ruokailusta voit vierailla Olo ravintolassa, joka löytyy Esplanadilta. Helsingissä on myös lukematon määrä muita ravintoloita, joissa voit nauttia esimerkiksi laadukkaita maistelu menuja niihin sopivien viinien kera.

Ruokailun jälkeen voi Helsingissä nauttia myös nähtävyyksistä tai vaikka kauniista luonnosta. Kaupunki on täynnä viihdettä ja voit varata illan kohokohdaksi liput musiikki tai teatteriesitykseen. Jos haluat nauttia rauhallisesta illasta voit kävellä esimerkiksi rantakatuja pitkin ja pysähtyä Helsingin moniin kuppiloihin lasilliselle tai vaikka vain maukkaalle kahville. Jos haluat jatkaa iltaa, niin voit lähteä juhlimaan Helsingin kuuluisiin yökerhoihin kuten Apollo, Kalle tai vaikka mummotunneli, jos menojalka oikein alkaa vipattamaan. Iltaa voi myös jatkaa monissa muissa kuppiloissa, joissa menoa riittää karaokesta, moniin live esiintyjiin.

Hemmottelu viikonlopun kruunaa hotelliaamiaisen jälkeen brunssi, joko hotellissa tai muualla Helsingin kuuluisissa brunssipaikoissa.