Helsingin näyttävimmät hotellit

Helsinki on upea kaupunki, joka ei jätä kylmäksi ketään. Helsinki on toki parhaimmillaan kesällä, jolloin päivä on pitkä ja vasta myöhään illalla pääsee seuraamaan, kuinka aurinko laskee mereen Suomelinnan taa. Toisaalta talvet Helsingissä tarjoavat eksoottisen ja ainutlaatuisen kokemuksen etenkin lämpimämmistä maista saapuville turisteille, sillä kylmässä paukkuvassa pakkaspäivässä Helsingissä on taikaa. Lämmitellä voi vaikkapa kuuman kaakaon tai kahvin äärellä mukavassa kahvilassa, jossa voi tarkkailla ohi kulkevia ihmisiä.

Helsinki on tunnettu myös hotelleistaan ja tästä kaupungista jokainen löytää jotakin. GLO Hotel Art tarjoaa elämyksen, jossa historiallinen ilmapiiri ja moderni yöpymismukavuus kohtaa. Upeaan jugendtaloon rakennettu hotelli henkii linnan tunnelmaa ja tuhannet yksityiskohdat eivät taatusti jää keneltäkään huomaamatta. Hotellissa pääsee nauttimaan historiasta, taiteesta ja tietenkin maukkaasta aamupalasta.

Clarion Hotel Helsinki sijaitsee Jätkäsaaressa, muutaman raitiovaunupysäkin päässä kaupungin keskustasta, Kampista. Hotelli avattiin vuonna 2016 ja se sai heti mediahuomiota modernin ulkoasunsa vuoksi: hotellissa on kaksi 16-kerroksista tornia, joista toinen on sisustettu skandinaavisen vaaleasti ja toinen kansainvälisen hotellityylin mukaan tummemmin sävyin. Hotelli tunnetaan laajalti myös sen ylimmän kerroksen hemmottelu- ja hyvinvointipalveluista: ylimmässä kerroksessa on kuntosali, sauna ja kattouima-allas, josta aukenee upeat näkymät ympäri Helsingin kaupunkia.

Jos asuminen hotellissa ei miellytä, löytyy Helsingistä myös lukemattomia bed and breakfast -vaihtoehtoja sekä motelleja, joissa yöpyminen on edullista ja mutkatonta. Moni kaipaa asumiseltaan kotoisuutta. Tällöin kannattaa kokeilla AirBnb-asuntoa, jossa majoitut mukavasti ja turvallisesti toisen ihmisen kodissa, jonka hän on vuokrannut asumiskäyttöön. Tällaisista majoitusmuodoista löytyy useita erilaisia koteja, asumismuotoja ja uusia tuttavuuksia, joista voi tulla elinikäisiä ystäviä.