Luksuslomaan on helppo hakea rahoitusta netissä. Useat eri pankit ja luottolaitokset ovat helpottaneet käytäntöjään ja tuoneet palvelunsa lähelle kuluttajia. Netin välityksellä kenen tahansa on helppo pyytää lainatarjousta ilman, että tarvitsee mennä paikan päälle. Tämä tekee lainantarjoajista entistä helpommin lähestyttäviä. Tämä tarkoittaa myös sitä, että mahdollisuudet ovat rajattomat. Lainaa voi ottaa niin pieniin kuin suuriinkin tarpeisiin ja rahoittaa lainarahalla myös asioita, joilla parantaa omaa elämänlaatuaan. Esimerkiksi charter-risteilyllä voit ladata akkujasi tulevaa varten, löytää kadonneen yhteyden puolisosi kanssa tai viettää superhauskan viikonlopun ystäviesi kanssa. Kun luottotietosi ovat kunnossa rahoituskin järjestyy. Vaikka lainan ottamisesta on tehty erittäin helppoa, kannattaa kuitenkin tutustua erilaisiin lainoihin ennen päätöksen tekemistä, jotta voi olla varma siitä, että kyseinen luotto on juuri se kaikkein sopivin.

Lainoissa on eroja

Olitpa sitten lähdössä muutaman tunnin saaristoristeilylle charter-veneellä tai vuokraat täyshoitopaketin pariksi vuorokaudeksi henkilökuntineen, kannattaa lainantarjoajan valintaan käyttää hieman aikaa. Luottolaitosten välillä ja niiden eri tuotteilla voi olla suuriakin eroja toisiinsa nähden. Suurimmat erot ovat lainojen koroissa, mutta myös muut ehdot saattavat vaihdella. Korkoja vertaillessa kannattaa kiinnittää huomiota todellisen vuosikoron määrään. Tässä on huomioitu korkojen lisäksi kaikki lainaan liittyvät kulut, joissa saattaa olla suuriakin eroja eri lainoja myöntävien tahojen välillä. Lainan todellinen loppusumma saattaa olla hyvinkin eri suuruinen riippuen siitä, mitä kautta rahoituksen on järjestänyt.

Onneksi lainojen vertailustakin on tehty erittäin helppoa. Voit vertailla useiden eri lainantarjoajien tuotteita lainaa-helposti.fi online -sivustolla ja voit olla varma, että löydät itsellesi sopivan luoton. Tämän sivun vertailutaulukosta voit nähdä nopeasti yhdellä silmäyksellä minkälaisia eroja eri lainantarjoajien luotoissa on. Vertailun kohteena ovat ainakin lainan määrä, laina-aika sekä luoton todellinen vuosikorko. Lisäksi kerrotaan luoton ottamiseen vaadittu ikäraja, mikä saattaa olla oleellinen tekijä lainantarjoajaa valitessa. Toisille nimittäin riittää täysi-ikäisyys, mutta toiset vaativat vähintään 21 vuoden ikää. Vertailun jälkeen päätöksen tekeminen on helppoa ja tarjouksen pyytäminen on vain muutaman klikkauksen päässä. Älä tartu ensimmäiseen tarjoukseen, vaan vertaile ensin lainoja ja saatat säästää sievoisen summan matkasi loppusummasta.