Tilausristeilyllä voit järjestää helposti elämääsi hieman luksusta tai yllättää läheisesi upealla reissulla Helsingin saaristoon. Tai jos et ole koskaan käynyt purjehtimassa, voit vuokrata veneen ja lähteä reissuun kokeneen oppaan kanssa. Näin pääset osaksi veneellä tapahtuvia töitä, sekä pääset nauttimaan mahtavasta retkestä merelle. Matkaan voit lisätä omien toiveidesi mukaan lisäpalveluita ja luksusta niin paljon kuin haluat. Voit tuntea olevasi kaikkein tärkein henkilö koko reissun ajan. Miten olisi vaikka samppanjatarjoilut vieraille, mahtavaa ruokaa ja illan päätteeksi musiikkiesitys? Olivatpa toiveesi mitä tahansa, lähes kaikki on toteutettavissa myös venereissun puitteissa. Reitit ja päätepisteet voidaan suunnitella yhdessä, jolloin sekä asiakkaan toiveet otetaan huomioon, mutta myös kokenut miehistö voi antaa omia ehdotuksiaan. Näillä eväillä saadaan aikaan varmasti turvallinen, miellyttävä ja kaikille matkustajille ikimuistoinen kokemus.

Elämyksiä merellä

Tilausristeilyn varaaminen antaa vapauden valita päiväohjelman omien toiveiden mukaan. Reitti suunnitellaan matkustajien toiveiden mukaisesti, mutta tarjolla on usein myös valmiiksi mietittyjä paketteja. Matkan aikana seurueesi voi käydä tutustumassa erilaisiin kohteisiin, joko omatoimisesti tai oppaan avulla. Helsingin lähistöltä löytyy todella paljon kiinnostavia kohteita majakoista linnoihin, joten jokainen reissu on varmasti ainutlaatuinen kokemus. Kiinnostaisiko tutustua esimerkiksi Vallisaaren historiaan ja katsella sen näköalatasanteelta mahtavia merimaisemia? Vai haluaisitko yksityisen kiertoajelun Suomenlinnaan? Jos kuitenkin mielit lähteä hieman kauemmas, sekin onnistuu, sillä veneillä on yleensä myös mahdollisuus yöpymiseen.

Charter-matkaan voi tilata myös useita erilaisia lisäpalveluita, joiden avulla luksuksen tunnetta voi lisätä entisestään. Päämääränä voi olla vaikka pysähdyspaikka hiljaisemmalla rannalla, savusauna ja ruokailu nuotion äärellä. Tai jos reissuun halutaan menoa ja meininkiä, sitäkin löytyy. Risteilyyn voi yhdistää vaikka vesijeteillä ajoa, vesihiihtoa tai muuta vedessä huvittelua. Kalastusmatkalle mukaan voi ottaa myös kokeneen kalastusoppaan. Näin aloittelijakin voi päästä nopeasti sisälle tähän puuhaan tai kokeneempi kalastaja saada uusia vinkkejä. Päivän päätteeksi omasta saaliista voidaan valmistaa illallinen. Olivatpa toiveet sitten vauhdikkaampia tai haaveissa vain rauhallinen risteily aalloilla keinuen, kaikki maan ja taivaan väliltä on mahdollista toteuttaa kokeneen ja ammattitaitoisen henkilökunnan johdolla.