Vietä viihdyttävä ilta Helsingissä

Kotimaamme pääkaupunki Helsinki on muutakin kuin museoita tai kulttuuria. Helsingin yöelämä on todella monipuolista ja löydät varmasti itsellesi jotain kiinnostavaa, pidit sitten livemusiikista karaokesta tai erikoisista teemoista. Kerromme sinulle hyviä vaihtoehtoja, joita voit miettiä seuraavalla kerralla, kun otat suunnaksi pääkaupunkimme Helsingin ja sen yöelämän.

Jos vietät mieluusti aikaasi klubeilla, on Helsingillä sinulle tarjottavan useita eritasoisia klubeja. Kaikille klubeista ja elektronisesta musiikista kiinnostuneille ovat hyviä vaihtoehtoja vierailla esimerkiksi Ääniwalli, Siltanen, Kuudes Linja ja Kaiku. Voit lähteä klubikiertueelle Ääniwallissa, joka sijaitsee Vallilassa ja suunnata sieltä eteenpäin Merihakaan Merikerholle. Täältä voit suunnata lähellä sijaitsevalle Hämeentielle, jossa on Siltasen lisäksi monia muita klubeja, joissa voi vierailla ja kuluttaa koko illan vauhdikkaan musiikin ja klubi tunnelman parissa. Vauhdikkaan illan jälkeen parasta pääkaupungissa on aamupäivän brunssi Helsinki.

Rauhallisemmasta menosta kiinnostuneille on Helsingissä tarjolla paljon erilaisia baareja, joissa on myös monelle eri teemasta kiinnostuneille tarjontaa. Jos olet esimerkiksi oluen ystävä, voit lähteä olut kiertueelle Helsingin tunnettuihin baareihin, joissa olutvalikoima ei lopu kesken. Tällaisia baareja ovat esimerkiksi Biergarten, Bier-Bier ja Stadin Panimo. Näissä paikoissa ei olut valikoimaa saa yhdessä illassa käytyä läpi ja ei tarvitse tyytyä kaikkein perinteisimpiin hanalagereihin. 

Maisemista nauttiville on myös mahdollista vierailla erilaisissa baareissa, joissa on huikeat näköalat. Ensimmäisenä kannattaa suunnata Sky Room Helsinkiin, joka sijaitsee Clarion Hotel Helsingin huipulla. Täältä saat huikeat näkymät kaupungin yläpuolelle. Jos olet kaveriporukalla liikkeellä voit varata lähes vastapuolelta Radisson Blu saunatilat, jotka sijaitsevat hotellin huipulla ja voit istua saunassa, josta on näkymät Helsingin kattojen yläpuolelle. Samalla voit nauttia hyvästä ruoasta ja juomasta kaveriporukan kesken. Näitä näkymiä ei kannata jättää kokematta.