Joululahjat vesillä liikkuville

Joulu on aikaa muistaa ystäviä ja kiittää yhteistyökumppaneita yhteisestä vuodesta. Lahjojen hankkiminen on kuitenkin välillä vaikeaa, sillä nykyisin ihmisillä on jo niin paljon kaikkea. Haluamme kuitenkin auttaa sinua tämän näppärän listan avulla. Tsekkaa tästä parhaat lahjat vesillä liikkujalle niin merelle kuin järvellekin!

Turvallisuus ennen kaikkea

Vesillä liikkuminen on toisinaan vaarallista touhua. Veden pauhut voivat yllättää tottuneenkin veneilijän ja pimeys on vesillä aivan erilaista kuin maissa. Siksi turvallisuuteen liittyvät lahjat ja muistamiset eivät koskaan mene pieleen. Hanki lahjaksi vaikkapa kestävä ja kotimainen pelastusliivi. Muistithan, että myös koirat tarvitsevat pelastusliivin! Ensiapupakkaus on aina hyvä lahja ja tarpeen hetkellä osoittautuu korvaamattomaksi. Hyvä idea on myös hankkia tehokas taskulamppu, johon voi luottaa öisin.

Käyttötavaroista on moneksi

Veneily on varusteurheilua – sen tietää jokainen, joka on joskus erehtynyt astumaan yhtään kanoottia suurempaan paattiin. Veneilijä on siis kiitollinen kaikesta hänen harrastustaan helpottavasta asiasta. Miten olisi esimerkiksi kevyt paistinpannu, jota on helppo kantaa mukana ja joka ei vie paljoa tilaa veneen keittokomerossa tai villasukat, jotka taatusti lämmittävät kylminä aamuina?

Henkilökohtaiset lahjat ilahduttavat

Personoidut lahjat ovat aina hittituote. Veneilijä varmasti ilahtuu, kun osoitat lahjallasi, että olet kiinnostunut hänen veneharrastuksestaan. Hanki vaikkapa persoonallinen olutlasi, johon painatat veneen nimen tai kuvan. Voit myös teettää taulun ystävästäsi veneretkellä tai poseeraamassa veneen kanssa. Mitä, jos veisit läheisesi venemessuille ensi keväänä? Veneilyaiheisia lahjaideoita on loputtomasti!

Toivottavasti tämä postaus auttaa sinua keksimään lahjaideoita veneilyn ystävälle!